La Raquel ens ha sorprès amb una delícia de pastís.
Deu ser perquè estava fet amb el cor.
Per tothom que el vulgui provar:
PASTÍS RAQUEL
Ingredients
- 1 litre de nata líquida per muntar
- 2 teules de xocolata amb ametlles (al gust)
- 8 porcions de flam "Royal"
Elaboració
- Poseu al foc un cassó amb mig litre de nata.
- Quan comenci a escalfar-se afegiu-hi les dues teules de xocolata fetes trossets i remeneu fins que es desfacin. (Ho deixeu a foc baix que mantingui la temperatura)
- Buideu en un bol, el sobre de flam "Royal" i l'aneu desfent amb l'altre mig litre de nata. Ha de quedar sòlid.
- Finalment ho afegiu al cassó i ho remeneu fins que bulli.
- Aboqueu la barreja en un recipient que haureu preparat prèviament (amb sucre cremat, xocolata ratllada...). Deixeu-ho refredar a la nevera.
mmmmmmmmmmmmmm!!! jo l'he provattttt i és bonísssimmmm!!!!
ResponEliminaMARIA
Quants anys són un de més?
ResponEliminaDe totes maneres PER MOLTS ANYS !!!
Felicitats a la Raquel per l'aniversari i per la recepta.
ResponEliminaÉs molt senzilla de fer i el resultat és excel·lent!
Isa