mallerenga

dimarts, 16 de novembre del 2010

Per molts anys!

Per molts anys Raquel! Avui en fas un de més.

La Raquel ens ha sorprès amb una delícia de pastís.
Deu ser perquè estava fet amb el cor.

Per tothom que el vulgui provar:

PASTÍS RAQUEL
Ingredients
  • 1 litre de nata líquida per muntar
  • 2 teules de xocolata amb ametlles (al gust)
  • 8 porcions de flam "Royal"

Elaboració
  1. Poseu al foc un cassó amb mig litre de nata.
  2. Quan comenci a escalfar-se afegiu-hi les dues teules de xocolata fetes trossets i remeneu fins que es desfacin. (Ho deixeu a foc baix que mantingui la temperatura)
  3. Buideu en un bol, el sobre de flam "Royal" i l'aneu desfent amb l'altre mig litre de nata. Ha de quedar sòlid.
  4. Finalment ho afegiu al cassó i ho remeneu fins que bulli.
  5. Aboqueu la barreja en un recipient que haureu preparat prèviament (amb sucre cremat, xocolata ratllada...). Deixeu-ho refredar a la nevera.
BON PROFIT

3 comentaris:

  1. mmmmmmmmmmmmmm!!! jo l'he provattttt i és bonísssimmmm!!!!
    MARIA

    ResponElimina
  2. Quants anys són un de més?
    De totes maneres PER MOLTS ANYS !!!

    ResponElimina
  3. Felicitats a la Raquel per l'aniversari i per la recepta.
    És molt senzilla de fer i el resultat és excel·lent!
    Isa

    ResponElimina