mallerenga

divendres, 8 d’abril del 2016

Sortida de tota l'escola a Girona

Al matí…
El matí vam anar el Museu del cinema, a les  9 vam sortir del Maxi dia . Desprès al cap de una hora vam arribar a Girona vam esmorzar , desprès va començar a ploure i vam marxar corrents amb els paraigües fins el museu del cinema, que per cert ens van rebre molt bé.
A l’entrada hi havia cintes del cinema antic. Primer ens van ensenyar un vídeo sobre la història del cinema. Desprès vam començar la visita; ens van ensenyar invents , vídeos de por d’abans , i fins i tot ens va deixar  provar diferents màquines i al final tallers: ens vam partir en 2 grups per experimentar els efectes òptics de Segundo de Chomón i Bueno doncs ara encara ens han de enviar els vídeos però sabem que han sortit bé. Esperem tornar a experimentar aquesta emoció.
Fet per: Abril, Mireia, Nora

A l’hora de dinar…
Vam anar al parc de la Devesa, allà vam poder dinar tota l’escola i jugar una estona. És un parc gran i vam poder anar una mica al nostre aire i ens va agrada molt. Els més petits venien del museu d’Art i de veure les estances de la Policia Municipal de Girona, també havien anant amb el trenet de Girona i els de cicle mitjà havien experimentat amb vitralls.
Àlex T, Gerard i Àlex M.

Després de dinar…
Cicle superior, despres de dinar, vam anar caminant a la plaça on hi ha el cul de la lleona.
Ens vam assentar a un lloc i vam veure els d’infantil i vam dibuixar sant fFlix i la Catedral. Després d’una estona vam veure els d’infantil i els d’inicial amb el trenet.
Quan vam acabar de dibuixar ens vam anar cap a l’autocar per marxar cap a Anglès.
Allà vam trobar als pares que ens esperàven.
Ens ho vam passar molt be tot el dia.
Annia, Etna, Ona













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada