mallerenga

dimecres, 20 d’abril del 2016

SETMANA CULTURAL - JOAQUIM BAUXELL - SANT JORDI

Quantes activitats que hem fet i quantes més que en farem!

Aquesta setmana és la setmana cultural i tenim programades moltes activitats diferents per treballar la figura de Joaquim Bauxell, per endinsar-nos en el món de la poesia i per celebrar Sant Jordi.

Divendres que ve tota l'escola anirem al pati a llegir poesia i cantar cançons.

L'Anna Serra passa per les classes per explicar el que ella sap i recorda de la figura de Joaquim Bauxell, escriptor i poeta local nascut al 1921 i mort al 1997.

També hem anat a visitar la Biblioteca municipal Joaquim Bauxell on la Conxi, la Georgina i la Maribel (les tres bibliotecàries) ens van rebre molt bé. Totes les classes hi hem anat passant i ens han ensenyat tot l'edifici fins i tot l'arxiu i ens han explicat allà on podem anar nosaltres i perquè serveixen els diferents espais, també ens han explicat un conte per la nostra edat. 
A més a més, l'Emili Rams també ens ha visitat i ens ha explicat moltes coses interessants del poble d'Anglès, de l'escola i d'en Joaquim Bauxell.

Durant la setmana també estem estudiant poesia i poemes del poeta per poder conèixer més bé la seva vida i la seva obra.

També estem fent activitats relacionades amb Sant Jordi, llegim la llegenda, pintem i dibuixem i preparem les roses per divendres.

Una setmana cultural ben entretinguda.

Aquí us deixem algunes imatges d'aquesta setmana.

Alumnes de cicle Superior.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada