mallerenga

dijous, 9 d’abril del 2015

APS - Donació de Sang - 8 d'Abril de 2015

DONACIÓ DE SANG
Som l’Eloi i l’Ona  i avui us volem explicar el projecte i l’APS (l’Aprenentatge i Servei )que hem fet els nens i nenes de 5è de primària de l´escola FEDAC Anglès.

1-La Cristina i la Susana ens van venir ha explicar amb un   powerpoint  sobre la sang: què hi havia a la sang, quins grups sanguinis hi ha, que havíem de fer quan anàvem a donar sang, etc.

2-Ens van demanar que si  podíem fer un logotip i un eslògan sobre la sang. Vam fer l’eslògan i el logotip i vam votar els dibuixos que vam fer amb parelles. Van guanyar un dibuix de dos persones i un logotip de dos persones més.

3-Després ens va venir a veure la Quimeta que ens va explicar tot allò relacionat amb els cartells petits i grans. Vam fer equips i vam anar a repartir tots els cartells tant de petits com de grans per tot el poble, botigues i bústies.

4-Vam fer un petit detall per els col·laboradors. Vam fer uns punts de llibre, el vam fer amb cartolines i amb gotes vermelles que eren enganxines i les vam plastificar. Vam fer una carta per tots els pares de l’escola.

5- Quan vam arribar ens van explicar que havíem de fer quan entréssim el Cap: estar una mica seriós i no fer tonteries. Vam fer 3 torns i ens vam distribuir en dos llocs. A l’entrada que vam rebre el donants, i el refrigeri que donàvem el menjar i el beure per recuperar forces.
Els vam explicar tots els passos que havíem de seguir quan anessin a donar sang.

Els infermers i infermeres, voluntaris, col·laboradors... van estar molt contents perquè vam recollir gairebé 70 bosses de sang.
Ens ho vam passar molt bé.
Vam estar molt contents i ens vam sentir molt útils.

 -------------------------------------------------


Som l’ Àlex i la Mireia, i avui us volem explicar l’ APS (Aprenentatge i Servei) que hem fet els nens i nenes de 5è de primària de l’escola FEDAC Anglès.

1-Vam començar el projecte el dia 13/02/2015 que ens van venir a visitar la Cristina i la Susana, ens van explicar que era la sang i perquè era tan important.

2-Vam fer el logotip i l’eslògan per fer la publicitat.

3- El dia 23 de març del 2015 ens va vindre a visitar la Quimeta i ens va donar papers per repartir i fer publicitat. Eren els nostres dibuixos i vam fer grups per poder repartir-los per totes les botigues del poble.

4-A la classe vam fer els punts de llibre per donar a la gent que venia a donar sang. Eren amb dues o tres gotes en forma de sang i darrera hi havia un agraïment.

5-El dia 8/4/2015 es feia la donació de sang al CAP d’Anglès, ens van explicar i ensenyar tot el procés per donar sang, vam ajudar a donar l’aigua i a donar la benvinguda a les persones que venien a donar sang.

Ens ho vam passar molt bé.
Ens va agradar molt.



Mireu les fotos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada