mallerenga

dimecres, 25 de març de 2015

TROBADA DE CORALS

Ahir dimarts dia 24 de març de 2015, l'escola FEDAC Anglès amb els nens i nenes de CS vam participar a la Trobada de Corals d'infantil i primària organitzada pel CRP de la Selva. Vam marxar amb autocar a les 9 del matí i a la 1 ja érem a casa. Tot i que va ploure va anar molt bé.

Aquí alguns alumnes ens expliquen l'experiència:


Quan hem estat al Teatre Catalunya, hem estat esperant els nens de les altres escoles. Després hem sentit els de l'escola Castell de Farners. Quan ens ha tocat a nosaltres, jo he estat nerviós perquè hi havia molta gent. Quan hi havia el descans hem sortit a fora per jugar però com que plovia una mica no hem pogut jugar. Després hem tornat al teatre. Quan han cantat totes les escoles han posat un vídeo que es diu “L'himne de la infància” i a les 12:45 hem tornat cap a Anglès.

Òscar Silveira, 6è de primària.


Avui a les 9 ens ha vingut a buscar un autobús al Maxi Dia. Quan hem arribat al Teatre de Santa Coloma ens han dit com i a on ens havíem de seure. Després han cantat les diferents corals de les escoles que participaven a la trobada.
Quan ens ha tocat a nosaltres hem cantat dues cançons: “Els avantpassats” i “Mireu els camins”. Jo crec que hem cantat molt bé i m'ho he passat molt bé.

Pol Furtià, 5è de primària.La trobada de Corals m'ha semblat molt interessant perquè hem conegut moltes cançons que no coneixíem. Han vingut catorze escoles: Castell de Farners, Sant Salvador d'Horta, La Salle, Pompeu Fabra, Juncadella, Gaspar de Queralt, Els Estanys, FEDAC Anglès, Josep Boada, Jacint Verdaguer, Sant Esteve i La Beraula.
Les cançons que hem cantat són les següents: “Els avantpassats” i “mireu els camins”.


Mohsin Yaala, 6è de Primària


Mireu-ne algunes imatges:
Més informació i vídeos:
 https://sites.google.com/site/seselva1/Home/activitats-amb-alumnes/cantcoral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada