mallerenga

dilluns, 27 d’abril del 2015

Setmana cultural


SETMANA CULTURAL

Dilluns
-l’Anna, la nostra tutora ens va explicar el que faríem durant la setmana cultural, per explicar-ho ens va presentar un power point.
Després l’Anna ens va repartir uns dossiers que tractaven de la Joana Raspall, i els vam començar a fer. Vam començar per l’història dels de Cabrera.
Dimarts
-Els de cicle mitjà i cicle superior vam anar d’Anglès a la Cellera caminant a la sala d’exposicions, allà hi havia l’Anna que ens va explicar tot lo del vescomtat de Cabrera.
A la tarda en Pep va venir a la classe i ens va explicar coses de la poesia.
Dimecres
-Al matí vam fer manualitats de Sant Jordi. Vam anar amb en Lluís per Anglès a veure la muralla que hi havia aquí Anglès i a la tarda vam fer poesia amb en Pep.
Dijous
-Al dijous era Sant Jordi, al matí vam acabar les manualitats i vam fer un poema. Després vam anar a les parades, vam veure llibres i roses i vam encarregar-ne per quan sortíssim de l’escola. I a la tarda vam celebrar Sant Jordi amb tots els pares de l’escola i els de teatre van fer una obra.
Divendres
-Al divendres cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior vam anar a Arbúcies al museu i tota l’escola vam anar al castell de Montsoriu.
Dissabte
-El dissabte al matí van obrir l’exposició per les germanes que havien anat a l’escola Vall dels Àngels. Després vam anar a l’església a cantar cançons i ens vam quedar a la missa . Quan va acabar la missa van fer un dinar popular.


 Annia i Ona


Els nens de 5è durant la setmana cultural hem treballat la poesia i l’edat mitjana.
Dilluns vam començar el dossier, vam treballar la Joana Raspall i el castell de Montsoriu.
Dimarts vam anar a la Cellera i ens van explicar qui eren els Cabrera i a la tarda amb en Pep vam treballar la poesia.
Dimecres vam començar les manualitats de Sant Jordi, vam anar a casa de l’Àlex, que abans era el castell i en Lluís ens va explicar on era, com era...
Dijous vam anar a veure les parades de llibres i a la tarda els pares van vindre al pati per escoltar els nostres poemes.
Divendres vam anar d’excursió a Arbúcies al castell de Montsoriu, vam anar al museu i vam veure moltes coses: estris, plats... El castell era molt gran i estava molt ben protegit.
Dissabte vam anar a cantar a l’església, perquè celebràvem els 125 anys de les Germanes Dominiques, i a la tarda vam fer el dinar col·lectiu.
Álex Maynegre


Aquí en teniu les fotos:














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada