mallerenga

dimarts, 20 de maig de 2014

FESTA DEL PARE COLL / PARTIT

FESTA DEL PARE COLL
La festa del Pare Coll del col·legi va començar a dos quarts de deu del matí, quan tota l’escola va anar a l’església de Sant Miquel d’Anglès. A la missa varem cantar cançons, varem menjar pa de missa, els que havien fet la primera comunió i volien, els de 5è ens van repartir un petit esquellerinc per a tota l’escola i el varem tocar tots. Els de 3r que van fer la primera comunió el diumenge anterior, van pujar a dalt a l’altar amb el mossèn. A dos quarts d’onze vam tornar a l’escola, vam pujar a la seva classe a buscar l’esmorzar i tothom va baixar al pati. Molta gent a l’hora del pati va aprofitar per anar a la botiga que hi havia a l’entrada, per ajudar a Filipines. Quan es va acabar l’hora del pati, vam anar a la capella a celebrar la Festa del Pare Coll, tot i que ja l’havíem començat a celebrar al matí a l’església gran. A la capella vam cantar dos cançons cicle superior i cicle mitjà i llavors vam cantar una altre vegada tota l’escola la cançó del Pare Coll. També vam llegir una petita historieta de la biografia del Pare Coll, els nens i nenes de cicle superior. Quan es va acabar la celebració a la capella vam anar cap a dinar.
A la tarda quasi tothom estava nerviós per al partit del Pare Coll, de 5è contra 6è. Els de sisè vam portar peluixos grans per animar i també vam portar trompetes i pom-poms per animar. Els de 5è van fer una pancarta molt gran que posava 5è, per animar. El partit va ser molt emocionant. A la primera part els de 6è vam fer 1 gol i els de 5è 1 també. A la segona part 6è en va fer 5 i 5è cap. A la tercera part 6è no en va fer cap i 5è en va fer 1. Va acabar el partit a 3-6. Quan vam acabar el partit i va haver berenar per a tots. Llavor vam pujar a la classe i alguns nens de l’institut ens van venir a veure. A les 5 de la tarda vam marxar tots cap a casa.
Clàudia i Ariadna A.PARTIT DEL PARE COLL I BERENAR
Vam arribar tots a la tarda molt alegres, animats, una mica nerviosos i preparats per jugar el partit de l’any (ni el partit del dia d’abans, el partit que decidia el guanyador de la lliga espanyola, era més important que aquest).
Doncs, va començar el partit. A la primera part, l’Oriol, només de començar gairebé marca un gol.
La primera part va acabar en 1-1 amb gols de l’Ashpreet (5è) i l’Oriol (6è)
La segona part va demostrar com els nens de sisè tenim superioritat sobre cinquè, però també s’ha de dir que ho van intentar.
La segona part va acabar 6-1 amb tres gols de l’Oriol, un de l’Anmol i en Marc Luque.
A la tercera part, vam afluixar perquè tampoc volíem enfonsar als nens i nenes de cinquè.
La tercera part va acabar amb 6-3 amb gols d’en Moshin i en Marc Pons.
Després, van fer l’entrega de trofeus, vam agafar el berenar i vam fer un partidet amb els nens de l’ESO que van venir.
Tot seguit, vam pujar a dalt a la classe i els nens de l’ESO ens van explicar les seves experiències a l’institut.
En resum, va ser un dia importantíssim per tota l’escola, i sobretot pels grans del cole, sisè!
Mario C.

Partit Pare Coll
El partit del Pare Coll, com cada any, començava amb molta intriga. Tots estàvem nerviosos i animàvem com podíem.
El partit va començar: piiiiiiip!
L’Oriol va agafar la pilota se’n va anar d’un, d’un altre i d’un altre! Xuta iiiiiii... Fora! Jo vaig "flipar". No havia vist mai en un partit una ocasió de gol en els primers cinc segons!
Però la cosa va començar a anar malament... L’Oriol va fer un gol. Va acabar la primera part.
L’Oriol en va fer tres més a la segona part. L’Oriol, però, no em va fer un sol "pase".
Tot i això va ser un bon partit.
Resultat: sisè: 6|cinquè: 3

Marc Serra Rabionet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada