mallerenga

dimecres, 2 d’octubre del 2013

PROJECTE CICLE SUPERIOR - LES AIGÜES - EL CICLE DE L'AIGUA

EL CICLE DE L’AIGUA

Hola som el grup 6, el divendres  passat vam explicar  el cicle de l’aigua i pensareu . . . perquè ? perquè era un treball del projecte de l’aigua on ens tocava fer un mural explicant en què consisteix el cicle de l’aigua. Tothom feia el seu mural amb material de l’escola i els materials eren el següents : paper de alumini, cotó, ceres i molts més materials. Els nens i nenes de 6è  i 5è estaven treballant en el seus murals i en la explicació del cicle de l’aigua, vam dedicar dos dies per fer els murals i pintar-los i preparar-nos per explicar-ho a la classe i els mestres en els van puntuar com els vam explicar i finalment els vam  enganxar a la paret per exposar-los, esperem que si els veieu us agradin.

Ali i Anmol








------------------------------------------------------------------------------------------------------


PROJECTE CICLE SUPERIOR: LES AIGÜES”EL CICLE  DE L’AIGUA”

Durant dues sessions hem treballat amb el nostre grup. Som el grup 4 compost per en Mario, en Marc L., en Navjot, la Paula i la Ainhoa. Vam treballar insistentment per aconseguir acabar el mural, però vam tenir uns problemes amb el grup tot i que vam aconseguir acabar el treball a temps i el vam ensenyar davant dels altres grups. J

Mario i Marc Luque





----------------------------------------------------------------------------------------------


EL CICLE DE L'AIGUA

Durant dues sessions hem treballat amb el nostre grup. Som el grup 2 compost per la Naoal, la Duna, en Pau, en Marc P i l'Ashpreet.
El material que hem fer servir ha sigut: Goma eva, pintura, cartolina platejada, paper blanc, paper de moral, espuma blanca i retolador negre.
Primer vam agafar paper de moral i després tot l'altre material, amb la goma eva vam fer el sol i les muntanyes, amb la pintura blava vam fer el mar i amb la cartolina platejada vam fer els núvols, a les muntanyes amb espuma blanca hem fet la neu i amb els retoladors hem escrit el recorregut del cicle de l’aigua.


                                       Oriol, Naoal i Duna




---------------------------------------------------------------

El cicle de l'aigua

Durant dues sessions hem treballat amb el nostre grup.Som el grup 3 compost per Ayoub,Goldy, Judit, Laia i Martina.
El material que hem utilitzat es, “goma eva”, ceres, paper de plata, cotó, paper de celofan, cartolina, paper de color verd i retoladors.

Judit , Laia i Martina




------------------------------------------------------------------

Finalment el grup 5, el passat divendres, van poder fer la seva exposició oral sobre el Cicle de l'aigua.
Va ser molt original perquè van fer animació i els elements del cicle eren com titelles.
Moltes felicitats nois!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada