mallerenga

divendres, 5 de novembre del 2010

La castanyada



Ha arribat la tardor i, amb ella, els boscos del nostre entorn han començat a mudar-se amb tonalitats de foc, despertant sensacions adormides durant l'estiu que hem deixat enrere.










El castanyer ens ha ofert el seu fruit i, els de Cicle mitjà han fet servir la seva imaginació per crear figures amb castanyes, els de Cicle inicial han fet servir les seves llargues fulles per muntar una gran flor, els de Cicle superior han associat els colors de la tardor a sentiments, els d'Educació infantil han pintat castanyes i castanyeres... L'escola ens ha quedat molt bonica!


Mireu, mireu:


Ha arribat el moment de passar una bona estona tots junts. Ja tenim les bosses preparades i les ganes de ballar amb els Trambòtics, també.

Una colla de "papes", a qui donem les gràcies, han torrat les castanyes amb tanta cura que han quedat boníssimes. Així doncs, hem saltat, ballat i menjat castanyes!!!


/>


EXCURSIÓ D'EDUCACIÓ INFANTIL: FIRES i BOMBERS


El passat dimarts, 2 de novembre, els nens i nenes d'educació infantil vàrem anar a fires de Girona i als bombers d'Amer.

En arribar a Girona, vam esmorzar i tot seguit vam agafar el trenet Gerió que ens va portar a donar una volta per Girona. Ens ho vàrem passar d'allò més bé.

En Gerió ens va deixar a l'entrada de fires. Després de passejar una miqueta, vam pujar a les atraccions. Ja era hora de dinar, i el parc de la Devesa ens esperava. Després de dinar i jugar una mica, en Giralt ens va portar a visitar els bombers d'Amer. Vam pujar al camió, vam tocar la sirena, ens vam vestir de bombers i ens van regalar dibuixos per pintar.

Quina excursió tan divertida!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada