mallerenga

dimecres, 7 de novembre del 2012

La Castanyada de Cicle Superior


El passat dimarts dia 30 d’octubre vam anar a collir castanyes.
Vam marxar al voltant de les 10 del matí. Èrem Cicle Mitjà i Cicle Superior. I ens van acompanyar en Lluís, en Rafel, La Isabel, La Carme i l’Anna Pintó.
Sortint de l’escola, vam anar direcció al Puigvell i vam anar agafant dreceres fins arribar a Bellveí. El temps era fresquet però com que pujàvem muntanya amunt vam agafar calor.
Quan vam arribar a Bellveí vam poder veure aigua de la font i voltar una estona per allà i descansar i recollir moltes castanyes.
A la una vam arribar a l’escola i vam deixar totes les castanyes a les classes!
Ens ho vam passar molt bé però va ser molt cansat; (a part de castanyes també vam trobar algun bolet).


El matí del dimecres dia 31 d’octubre va ploure i ens vam quedar a la classe tot el matí. Vam fer les paperines per les castanyes, vam fer un mural preciós del mes d’octubre (uns dibuixàvem i altres pintàvem). Vam fer un petit treball amb els ordinadors sobre els castanyers i per acabar vam repassar els poemes que havíem de recitar a la tarda. Els de 6è disfressats, amb en Marrameu, van venir a recollir totes les castanyes per les classes i van cantar un parell de cançons.
A la tarda, com que havia plogut, ens van portar les castanyes els pares que les havien torrat  perquè ens les mengéssim a la classe.




Alumnes de Cicle Superior

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada