mallerenga

dilluns, 23 de maig de 2011

Festa Sant Francesc CollCom cada any, el 19 de maig, estem de festa. Aquest any l'hem fet durar dos dies!!!
A classe, hem treballat l'auca, a l'àrea de llengua catalana, i n'hem fet una entre tots per recordar els moments més importants de la vida del Pare Coll. A l'hora de CM Social, hem situat les Filipines en el continent corresponent per saber a quin país viuen i treballen les germanes Dominiques que gestionen el projecte beques, en el que hem col·laborat.

El dia 19, a les 12, la germana Pilar ha inaugurat els actes de la festa amb un petit pregó que ha acabat amb una pluja de caramenls. La festa grossa,però, l'hem guardat pel divendres.


Divendres,20
Al matí, tots hem anat a Missa a la Parròquia. La gna Pilar ens ha donat la benvinguda. Nosaltres hi hem participat amb les lectures, les pregàries i les ofrenes. Els més petits de tots s'han portat molt bé tota l'estona!
A la tornada a l'escola pati llarg per als nens i nenes i un boníssim esmorzar per als mestres, amb obsequi inclòs, és clar!!!


L'esperat partit ha arribat puntual, a la tarda. Els nois i noies de cinquè i sisè han jugat un gran partit. El resultat ha estat favorable als de sisè però val la pena remarcar que tots i totes s'han merescut una gran felicitació per la seva esportivitat!
Hem acabat amb coca i xocolata per tothom.Durant tots dos dies hem pogut col·laborar amb el projecte beques per Filipines comprant objectes a la tradicional botiga.Hem acabat la festa cansats i acolarats però satisfets per haver passat un dia ben bonic!!!

1 comentari:

  1. Els cucois emns ho hem passsat molt bé. L'àrbit era el pare d'en Sergi i l'Oriol Nogué, ho va fer molt bé. L'Èric va parar un penalti. Com que els de 6è van guanyar, es van posar molt contents. La coca i la xocolata eren molt bones. La missa va ser molt llarga. Vam jugar amb uns globus molt grans que no deixàvem tocar a terra.

    ResponElimina