mallerenga

dilluns, 21 de març de 2011

Setmana Interdisciplinar / Celebració aniversari


Setmana interdisciplinar

Quina setmana més intensa. Hem fet un munt d'activitats relacionades amb el Petit Príncep. Com que té un planeta tan petit n'ha de tenir molta cura i, tenint-lo a ell com a model, nosaltres també hem participat a uns tallers que ens han ajudat a veure com podem gestionar millor els recursos de l'escola: No malbaratar l'aigua, el llum, fer un bon ús del material escolar... Hem treballat els planetes, els estels.Els més petits han treballat de valent. Han netejat el jardí i hi han col·locat diferents espècies de plantes. Quan surtin farà molt de goig!
També hem fet un treball intercicles. Cada un de nosaltres ha elaborat un punt de llibre amb un dibuix i una reflexió sobre un capítol del Petit Príncep i, el més bonic,el divendres l'hem regalat al company o companya que ens ha tocat.


Celebració: 75 anys de vida religiosa de la gna Pilar Puigdevall.

Aquest dissabte, 19 de març, hem tingut festa grossa! La Gna Pilar Puigdevall, la Pilar "petita" ha celebrat les seves noces de platí com a germana Dominica.
Des de feia uns dies, les altres germanes anaven fent els preparatius perquè tot sortís bé i ho van aconseguir. La primera feina va ser convèncer-la a ella de que calia celebrar-ho. A ella li agrada passar sense fer remor...

El dissabte al matí, tot estava a punt: la capella, plena de gom a gom per les persones que l'havien volgut acompanyar, amb les flors que ella tan estima, la coral de cicle superior, amb els nois i noies preparats per fer sentir les seves veus seguint les indicacions d'en Pep i la Georgina, els records del dia, amb les imatges de l'ermita i la Verge de Montgrony...

La missa fou concelebrada per Mn. Ramon i Mn Sebastià que la inicià amb una reflexió bonica i emotiva sobre la trajectòria de la Gna Pilar, resseguint els llocs on ha anat deixant la seva empremta, una empremta dibuixada amb trossets de tendresa, de serenitat, de somriures, de força, de fe ...

La celebració fou seguida amb un respectuós silenci que només es trencà, a la cloenda, amb un fort aplaudiment, després d'escoltar les paraules que en nom del Consell parroquial havia escrit la seva presidenta, Rosa Puigdemont, que acabaven així: "Gràcies pel seu exemple de vida".

La coral va posar punt i final a l'acte interpretant Sant i fundador, cançó estrenada en motiu de la canonització de Sant Francesc Coll.

A fora el patí hi teníem preparat un petit refrigeri que va servir per canviar impressions i salutacions entre tots els assistents.


Aquí en teniu les imatges gràcies a la col·laboració desinteressada d'en Jordi Danés.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada