mallerenga

divendres, 11 de març de 2011

Carnestoltes / Pau / Dimecres de Cendra
Després d'una setmana extra de vacances, tornem a l'escola perseguits per un Carnestoltes amb moltes ganes de gresca i diversió. Quin rebombori!
El dimecres, anem de seriosos i unim, en una sola celebració, la cloenda del Temps de Pau i el Dimecres de Cendra. (En el nostre cas, el Dimecres de "colònia")

Aquí teniu els articles il·lustrats que han escrit les nenes i nens de l'escola:

Esquirols, Pinsans i Cucois
ja tenim el rei Carnestoltes del pati petit enllestit. Pintat i resseguit per nosaltres ens ha quedat molt divertit!El dilluns, els nens i nenes de l'escola vam portar un mitjó de cada color i una gorra, també ens van pintar la cara.

El dimarts, al matí, hi va haver el pregó i enlairament d'avions.A la tarda, disfressats, ens vam passejar pels carrers del costat de l'escola.
Després de la Cercavila ens vam quedar tots al pati perquè els nens i nenes de 6è representessin el judici del Carnestoltes.
Hi havia defensors que volien que no el cremessin i els que li anaven en contre que sí ho volien perquè feia moltes bestieses. Al final van decidir no cremar-lo i que anés per les classes a aprendre.
Al finalitzar el judici es va acabar la gresca.El dimecres, al matí, quan vam començar l'escola, vam fer classe normal. A les 12 vam fer la celebració. Tots els nens de l'escola vam encendre una espelma. Quan ja la teníem encesa, els més grans, vam agafar un nen petit de la mà. Seguidament el Mossèn ens va posar colònia al cap. Després vàrem posar les espelmes al centre de la pista, formant el símbol de la Pau.
Finalment vam pujar a classe.

Més cendra, més colònia i menys VIOLÈNCIA.VISCA LA PAU!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada