mallerenga

dimarts, 25 de maig del 2010

+ Festa del Pare Coll

Divendres matí:
Trobada a classe. Últims preparatius per la missa matinal, aquest any els més petits també van venir. La gna Pilar ens va donar la benvinguda i seguidament Mn. Sebastià va iniciar la celebració. Tots hi vam participar amb pregàries, ofrenes i cants.



Tornada a l'escola, globus i bolígraf per a tothom. Botiga oberta i pati llarg. Els mestres, com cada any, gaudiren d'un bon esmorzar i un obsequi. enguany, un llibre sobre el Pare Coll i un original bolígraf.




A la tarda d'aquest mateix divendres ens vam reunir tots al pati perquè ens esperava una GRAN TARDA.

Primer de tot vam fer la presentació de la festa, amb la Germana Pilar i mossén Sebastià. La inauguració del mural de l'Any Pare Coll va ser un moment molt emotiu; va anar a càrrec de les germanes. Ah! i sobretot moltes gràcies a en Gerard Roca per venir-nos-el a pintar i a l'Agustí Carreiras per muntar la bastida que ho va fer possible.

Tot seguit venia un acte molt important i esperat per tota l'escola. Molts papes, mames, alumnes i mestres reunits negitosos esperaven el típic partit de futbol entre 5è i 6è. Va ser molt emocionant durant tota l'hora... tothom animava! Va acabar guanyant 6è però ja sabem que allò important és participar. Es van fer les fotografies respectives i es van repartir les copes.

Després es va fer el sorteig d'una consola-càmara de fotografiar-mp4. Quin regal tan bonic es va endur la Samia!

Per acabar la festa vam berenar tots plegats una coca boníssima amb xocolata.

Va ser un gran dia, una gran festa emotiva i plena d'alegria i participació.

Esperem que cada any es pugui repetir així de bé!

Aquí teniu el recull de boniques fotografies que ens faran recordar d'una manera molt especial aquella tarda:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada