mallerenga

dimarts, 11 de maig de 2010

Els espantaocells del nostre hort

Tot va començar rumiant, com tots els projectes no?
"Perquè no fem un espataocells per l'hort de la iaia Maria?" I d'una simple pregunta en surt sempre la mateixa resposta: Tot és possible.

Primer de tot dir que no era la idea original però n'ha sortit quelcom inesperat, divertit i vistòs i ,si més no, l'objectiu principal ha estat complert: estan fets pels nens!

Així doncs, mans a l'obra... pensant què fer i volent i podent aprofitar material de rebuig com testos, taps i bosses de plàstic en va sortir un prototip. Un POP-ESPANTAOCELLS però... podria quedar bé?

Els pinsans els va encantar la idea i així que vam tenir tot el material reunit: testos, taps i bosses de plàstic, papers, gomets, plomes i cordills, vam començar a treballar repartits en 4 grups.
Un cop fets i decorats els vam posar nom, per cert molt originals: En Verdet, en Groguet, en Blauet i en Vermellet.
Tot acabats, en Lluís, que és un manetes, va fet l'estructura per poder-los penjar i col·locar a l'hort. A més, el dia que els vam posar vam tenir la gran ajuda dels alumnes de 2n. i d'en Lluís.

Ara fan goig al nostre hort, giren i volen al compàs de l'aire del pati.

Alguns ja fan apostes a veure quan cau el primer o quants dies duren drets.Aquí teniu els equips de treball dels PINSANS un cop acabat en VERMELLET, EN BLAUET, EN VERDET I EN GROGUET:

1 comentari: