mallerenga

dilluns, 25 de gener del 2010

MISSA D'ACCIÓ DE GRÀCIES

El passat diumenge, 24 de gener, vam celebrar la missa d'acció de gràcies per la canonització del Pare Coll (el dia 11 d'octubre el Pare Coll era nomenat Sant).
La missa fou presidida per mossén Sebastià, el nostre rector, acompanyat de mossén Ramon, el rector de la Cellera.
A més de pares i mares, nens i nenes, mestres i de les germanes de la nostra escola, també hi assistiren una bona representació de les germanes dominiques que havien estat al nostre col·legi i de les germanes dominiques filles d'Anglès.
A la missa hi tingué una actuació destacada la coral formada per alumnes de 5è i 6è de la nostra escola, com així van reconèixer tots els assistents.
La celebració va acabar amb la benedicció de la imatge de Sant Francesc Coll, que després es va col·locar al seu nou emplaçament, la capella de la Mare de Déu de Montserrat.
No podem acabar aquest article sense fer esment de l'escrit que els membres de Consell de Pastoral Parroquial van dedicar a la comunitat de les germanes dominiques d'Anglès. En l'escrit, es reconeixia el compromís de servei de les germanes en el nostre poble, no només des de l'escola sinó també des de les diferents activitats que realitzen a la parròquia: catequesi, càrites, l'atenció als malats, escoltisme, ... durant els ja 120 anys que fa que són al nostre poble.

2 comentaris:

  1. ei, que la coral de mestres també ho va fer molt bé, i en Pep i la georgina, i la Carme, i ...

    ResponElimina
  2. Va ser una celebració molt entranyable i molt participada.
    La coral de Cicle Superior ho va fer molt bé.
    Felicito als mestres per la feina tan ben feta.

    ResponElimina