A dos quarts de deu del matí vam anar a la església del poble a missa. Quan vam arribar cicle superior van cantar cançons i quan va acabar la missa van llegir les pregàries i vam portar les ofrenes que de la nostra classe les van llegir la Mireia i en Raül.
Els de cicle superior van agafar els nens i nenes de p3 i p4 i vam marxar cap a l’escola.
Quan vam arribar tothom va anar cap a les seves classes i quan van acabar els petits el pati vam baixar cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior el pati.

Quan vam pujar del pati vam fer l’auca del Pare Coll i quan ja era hora d’anar cap a casa vam marxar cap a dinar.

Ona Noguer - 5è

A la tarda...
Vam fer el clàssic i tradicional partit de cinquè contra sisè i gairebé no podem fer el partit per culpa de la pluja. L’àrbitre era en Joan Peracaula. A la primera part va marcar sisè 2 gols i cinquè 1, a la segona part sisè en marca 1 i a la tercera cinquè 2 i sisè 1 i el resultat va ser 4-3 guanyant sisè. Hi havia força ambient de pares i mares. La coca de berenar ens la vam menjar a la classe. Tots vam quedar ben “xops”