mallerenga

divendres, 31 d’octubre del 2014

Castanyada a l'escola 2014

Aquí teniu el reportatge de fotos del dia de la Castanyada a l'escola.
Ens ho vam passar molt bé! Va fer molt bon dia i els papes i avis ens van torrar unes castanyes boníssimes!
Vam preparar moltes coses de tardor i de la Castanyada pels papes i mames.
Ens van venir a veure en Marrameu i La Castanyera.
I la panera dels de sisè va marxar cap a casa d'en Martí i l'Enric!

___________________________

Al matí vam fer paperines i acabar el dibuix de la castanyera i després van venir els nens de sisè i ens van venir a cantar cançons de la castanyada. Després vam anar al pati a fer l’assaig general per la tarda.
A la tarda van venir els pares, vam fer les actuacions i castanyes per tothom.


Mireia i Gerard
______________________________________

Aquest dijous que vam celebrar la castanyada ens ho vam passar molt bé. Al matí els alumnes de 6é van passar per totes les classes a cantar unes quantes cançons de tardor. Llavors vam fer activitats de tardor i finalment l’assaig general per polir el teatre. A la 1:00 ens vam anar a dinar a casa i els alumnes de 5é i tota l’escola ens vam disfressar de castanyers i castanyeres. Quant va passar una bona estona vam baixar i ens vam preparar per l’obra de teatre. Tots els pares, mares i alumnes van gaudir i passar una bona estona. Quant vam haver acabat de fer les representacions, tota l’escola es va assentar amb la seva classe tot fent una rotllana, i vam menjar castanyes
ENS HO VAM PASSAR  MOLT BÉ!!!!  

__________________________

Dijous 30 de octubre l’escola FEDAC Anglès vam celebrar la castanyada.
Nosaltres, els alumnes de cinquè, al matí vam fer les paperines i vam ensenyar com fer-les als de quart. De les 10 a les 11 vam assajar la representació de la castanyada amb tota l’escola. A 1 quart de 12 els alumnes de sisè van passar per les classes a cantar cançons de la castanyada i a recollir les castanyes.
A la tarda quan vam arribar ja anàvem vestits de castanyers i de castanyeres, vam pujar a la classe i l’Anna ens va tirar unes quantes fotos.
Després vam baixar al pati i els pares van començar arribar. Els alumnes de cicle superior vam representar una obra de la castanyera, després el cicle mitja ens van explicar coses de la tardor en anglès, castellà i català, després els de cicle inicial van cantar una cançó en anglés i els d’infantil van ensenyar els murals que van fer de tardor.
Després tots els cursos van fer una rotllana i uns quants pares van repartir les castanyes.
Etna, Annia i Asmae 
_____________________

La festa de la castanyada.
Tot va començar quan a les 9 del matí totes les classes van començar a fer paperines per els familiars i altres persones.
Després a les 10  totes les classes es van reunir al pati per preparar les  activitats.
Al final del matí de 2 quarts de 12 a les 12 els de 6é van passar classe per classe disfressats a cantar la cançó de la castanyera i a recollir les castanyes.
Finalment, a la tarda, ens vam exhibir davant els pares i va sortir de perles. Els nens més petits de l’escola van gaudir d’una dona disfressada de castanyera i en marrameu. I de 4 a 5 vam menjar castanyes totes les classes i cicles i ens ho vam passar molt bé!

Àlex Maynegre i Àlex Tomàs

______________________________

Al matí vam  baixar al pati a assajar l’obra de teatre i a fer l’explicació. A les onze els de 6é,van venir a cantar i explicar que era la castanyada.
Al migdia vam fer paperines i tornar assajar.
Ens van dir que a la tarda teníem que venir vestits de castanyers i castanyeres ,va ser “SUPER GUAI” .
A les quatre vam començar a fer la introducció i començar fer el teatre. Els pares començaven a venir i a col·locar-se darrera de la valla o davant, quan  vam acabar, ho van fer cicle mitjà, cicle inicial i infantil.
Finalment  vam esperar a que portessin  les castanyes i tothom cridava: "VOLEM CASTANYEEEEES!"
I venen els pares ,avis, tiets ,etc...
Vam veure la castanyera per la finestra va baixar i va començar a ballar i nosaltres ens vam afegir a cantar i a ballar.
ens Ho vam passar  molt bé!!!

Salma i Nora




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada