mallerenga

dimarts, 21 de gener de 2014

Fira Sant Antoni - 6è viatge fi de curs

Fira de Sant Antoni
El muntatge de la fira de Sant Antoni va començar a les 9:00.
I a les 10:00 va començar la fira. Va ser molt divertit, perquè entre tots vam formar un gran equip!
A primera hora la gent no comprava gaire; però la Natàlia (la meva mare(la d’en Marc) ens va dir que anunciéssim la coca, les galetes, les magdalenes etc. I la gent es van animar a comprar. El que va tenir mes èxit va ser la PANERA!Molta gent no participava perquè eren pessimistes i deien:-No vull participar, mai em toca res! I el que menys va ser els treballs manuals. Els calendaris tampoc van triomfar massa, a la tarda els vam haver de rebaixar!
El guanyador va ser la Amèlia (La Meme) li va fer molta alegria.
En total vam aconseguir 328€ però el que és important es passar-nos-ho bé i haver participat d’aquesta activitat.


Marc Serra i Ali K.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PREPARACIÓ VIATGE FINAL DE CURS

Judit, Laia i Martina.

Els nens de sisè anem d’excursió de fi de curs al Delta de l’Ebre. Per recaptar diners hem vengut:Galetes,calendaris i participem a la fira de sant Antoni.
GALETES TRIES
Vam  vendre 157 lots Trias, entre tots els alumnes. Que contenien un sortit de galetes, neules i teules de xocolata.
CALENDARIS
Vam vendre 170 calendaris que en cada mes hi havia una foto de cada classe.


 FIRA DE ST.ANTONI
Varem establir un horari entre tots els alumnes de la classe. Varem fer uns clauers de roba de cotó, braçalets de diferents estils, coques i una gran panera. Vam fer una pancarta per anunciar que els diners recaptats anirien a la nostra excursió de final de curs.
A les 9:00h era hora de muntar la parada.
A les 10:00h es va iniciar tota la fira. Nosaltres veníem:
-coques- calendaris
-clauers ( fets en hores escolars)
- braçalets i collarets- gran panera (sorteig)
Al matí hi havia molta gent. Al principi les vendes eren molt poc abundants però cap a mig mati va començar a passar mes gent.
El temps va aguantar part del mati però cap el final i durant tota la tarda va ploure.
Participar en el sorteig valia1€. Vam fer el sorteig entre, 2/4 de 8 i les 8:00h. Li donem l’enhorabona a la guanyadora, l’Amelia; però també a tots els participants!!!
            FIRA DE SANT ANTONI 
   Hola sóc en Mario i us explicaré la parada de sisè, de la Fira de Sant Antoni, des de el meu punt de vista.
   Al matí, jo, vaig arribar aviat. Al principi, anàvem tots amb pressa per muntar la panera, fer la llista, posar les coses a lloc etc.
   Al començar la parada, a les 10h, la gent no comprava molt! I a continuació, en sortir la panera, la gent s’animà a comprar i col·laborar amb la nostra superultramega excursió de final de curs.
   Tot seguit em vaig anar a tallar els cabells més o menys a les 11:30h. Quan vaig sortir em vaig quedar a ajudar anunciant als quatre vents amb en Marc S. la panera i la coca.
    A les 19h vaig tornar per ajudar i veure el sorteig de la panera. A les 20h vam fer el sorteig. La guanyadora va ser la Amèlia (Meme)!
   A continuació vam entrar al HCA (Host Computer Anglès) a triturar tots els paperets de la panera, això va durar una mitja hora més o menys.

Mario
     

Les fotos les podeu trobar clicant sobre la imatge:Preparació del viatge de fi de curs:
Aquest any els nens i nenes de 6è estem fent diferents mètodes de recaptació de diners per al viatge de fi de curs. Vam passar classe per classe explicant el que faríem aquest any per ajudar-nos: els de les galetes, el dels calendaris i el de la Fira de Sant Antoni. Primer de tot vam començar venent unes galetes TRIAS. Vam repartir uns papers, per a tota l’escola, que ho explicava i a sota del paper hi havia un tros on havies d’escriure el nom de l’alumne/a, el curs que feia i el número de galetes que volien. Les galetes valien 12€ i se’n van vendre 157 lots entre tots. Llavors es va tornar a passar un paper que explicava que ara es vendrien calendaris amb fotos de tota l’escola, que les fotos es farien a l’escola i  a sota del paper hi havia escrits els dies i les hores que es podien anar a recollir els lots de galetes Trias. Els dies abans de que faltes una setmana per a marxar de vacances de Nadal, es van fer les fotos, es va dissenyar una mica el model de fer el calendari i es va portar a l’impremta a que es fessin. Abans de marxar de vacances, els calendaris van arribar i es va passar un altre paper en que explicava els horaris d’anar a recollir els calendaris de l’escola. Els calendaris valien 5 € cada un i se’n van vendre 170.  Aquesta setmana del 13 al 17 de gener estem fent diferents manualitats per a la parada dels nens i nenes de 6è. Tenim clauers de diferents colors i de diferents teles de roba (1€) , també tenim més calendaris per si algú en vol, també es farà una panera amb productes alimentaris que per participar-hi s’haurà de escriure en un paper els seu nom i el seu telèfon(1€), uns collarets i braçalets de fusta, uns imants, coques que faran les nostres mares i nosaltres (1€), galetes i magdalenes. També vam fer un mural que posa:
Viatge fi de curs
                                6è FEDAC-ANGLÈS
                            (Escola Vall dels Àngels)
Aquest mural servirà per posar a la parada així la gent que passi veurà que aquesta parada la tenim els nens i nenes de 6è i que els diners que es recaptin serviran pel viatge de fi de curs.

El divendres a la tarda vàrem estar a l’hora de plàstica arreglant algun clauer, fent trenes, també vam acabar de fer el mural i de encara acabar de fer-li alguns retocs. També vam estar posant les anelles als clauers i a les trenes que vam fer. En Pep, la Georgina i l’Anna ens van ajudar molt a fer diferents coses i amb diferents idees per a la nostra parada de la Fira de Sant Antoni.

El dissabte 18 de gener, era la Fira de Sant Antoni. De bon matí els pares de la Laia Planas i els d’en Marc Serra, van muntar la parada.Tots els nens i nenes de la classe vam portar coses per a la parada.Per anar a la parada teníem un horari que posava qui hi havia d’anar a cada hora. Els horaris eren els següents:
9h.= Muntatge
10h.- 11h.= Clàudia i Mario
11h.- 12h.= Clàudia, Martina i Laia
12h.-13h.= Marc S, Martina i Alí
13h.-14h.= Marc S i Alí
14h.-16h.= La parada va estar tancada
16h.-17h.= Naoal, Duna, Oriol i Anmol
17h.-18h.= Duna, Luque, Anmol, Judit i Oriol
18h.-19h.= Judit i Laia
19h.-20h.= Lliure, tots els que volien

Al matí, es van vendre moltes coques, es van vendre quasi totes (Jo pensava que encara ens en faltaria). Molta gent també es parava a participar a la panera. El que passava també es que de cop venia molta gent i de cop no hi havia ningú.
A les 8 del vespre es va fer el sorteig de la panera. La panera va tocar a l’Amèlia Hortelano ( la Meme ). Quan es va acabar de fer el sorteig, es van contar els diners que es van recaptar i en total es van recaptar 328€.Tots estem molt contents i volem donar les gracies a tots els que van col·laborar i ens han ajudat per el viatge de fi de curs.


Clàudia

LA FIRA DE SANT ANTONI


El dissabte, 18 de gener / 14,
El nens i nenes de 6è van fer una parada, vam vendre coques, clauers, calendaris, vam fer sorteig de la panera, etc. Quasi tot valia 1€ menys el calendaris que valien 5€. Els horaris de la fira de Sant Antoni va ser:
De 9:00 a 10:00: Muntatge
De 10:00 a 11:00: Clàudia, Mario
De 11:00 a 12:00: Clàudia, Martina, Laia
De 13:00 a 14:00: Marc S, Ali, Martina
De 14:00 a 16:00: Tancat
De 16:00 a 17:00: Duna, Oriol, Naoal, Anmol, Marc L
De 17:00 a 18:00: Duna, Oriol, Anmol, Marc L
De 18:00 a 19:00: Judit, Laia
De 19:00 a 20:00: Els que volíem


Ens ho vam passar molt bé.
La panera la va guanyar l’Amelia (Meme)

Vam recaptar 328€ en tot la panera, els clauers, etc.
Duna i Naoal
Preparació de la excursió de fi de curs 6è.

18 de gener de 2014
Els alumnes de 6è estan preparant per anar el viatge de final de curs. Per  recaptar diners els nens de 6è van fer una parada a la fira de Sant Antoni.  Totes les mares dels alumnes de 6è faran coques, un tall a un euro. I calendaris a 5 Euros, clauers 1 euro i vam fer un sorteig de una panera que el sorteig valia 1 euro. I a les 20:00 vam fer el sorteig que teníem de fer a les 19:00 però vam haver de fer a les 20:00. I després la mare de la Judit va contar els diners i eren més de 300 euros.
Oriol i Anmol


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada