mallerenga

divendres, 4 de novembre de 2011

TARTALETES



Ha arribat l’hora de proposar-vos la primera recepta per compartir, és molt fàcil i bona, no teniu excusa, heheheh!!

TARTALETES

Ingredients

• 1 paquet massa per "empanadillas La Cocinera" ( ho trobareu en qualsevol super o botiga.)
• 300 ml de nata de cuinar.
• 3 ous sencers.

Pel farcir, entre d'altres, ja que les podeu fer del que més us agradi i vingui de gust, us proposem:

  • Pernil dolç, bacó (cansalada fumada), frankfurt i mozzarella
  • Formatge de cabra, rocafort i mozzarella
  • Pernil dolç, xampinyons i mozzarella
Ho teniu tot a punt i enllestit, doncs...... som-hi!
Ep.........!!!!! Un moment.............ja us heu rentat las mans i posat el davantal? Ara sí que podeu començar.

Preparació i elaboració

Podem fer servir uns motllos de tartaletes o bé motllos per magdalenes.

1. Barregem els ous amb la nata i ho reservem.
2. Encamisem els motllos (untar amb mantega tot el motllo a fi que es pugui desemmotllar bé)
3. Posem part de la massa dins el motllo
4. Hi afegim els ingredients que ens agradin per la quiche (el pernil, el bacó...tallat petit)
5. Acabem omplin els motllos amb la barreja dels ous i la nata
6. Posem la mozzarella per sobre
7. Ho introduïm al forn calent (a dalt i a baix) a 200º uns 30 minuts

Quan veieu que sentiu que diuen "ja estem llestes, volem sortir" les traieu del forn.
Que vagi de gust!



Mare de Déu, quina cuinera!!!!!!!!!



Com ha anat? Bé, bé, amb ganes de repetir, veritat?

Esperem impacients els vostres comentaris i fotos, explicant com heu compartit aquests moments i si teniu ganes de tornar-hi un altre dia.

Si no ha sortit com desitjàveu, no us desanimeu, no pas sempre surt a la primera.
Recordeu perseverannnnnnnnnnnçççççççççççaaaaaaa!

Aquesta recepta ens l'ha cedit la nostra assessora i col·laboradora culinària i fotogràfica, la Iolanda Valderrama.

Gràcies, guapa!!!!!


14 comentaris:

  1. mmmmmmmmmmmmmmm...quina pinta!!!ja tinc feina per aquesta tarde amb les meves nenes!!!!ja us explicaré com han quedat....
    raquel..dènia...ingrid

    ResponElimina
  2. Te van agradar???Tenen molta bona pinta!!!

    ResponElimina
  3. Això pinta molt be!
    Però tinc un dubte :el beicon, el frankfurt, els xampinyons,.... s'hi han de posar en cru o una mica fregidets.
    Fins aviat, ja us direm el què!

    ResponElimina
  4. Carme, tot en cru!!!
    Esperem que vagi bé.

    ResponElimina
  5. Aquestes tartaletes tenen molt bona pinta!!!!

    ResponElimina
  6. Raquel, si que fan bona pinta!!!

    Dènia, segur que li van agradar, millor que t'ho digui ella, oi?

    ResponElimina
  7. Quina musica més maravallosa!!!!!

    ResponElimina
  8. Quina música més guai,relaxant...Impresionant!!!Però,on la habeu trobat?

    ResponElimina
  9. Eran bones les tartaletes??????

    Jo també provaré de fer-les.Hueeeeee!!!!!!!

    ResponElimina
  10. Elena , segur que eran bones!!!!

    jo les provarè de fer,segur que serà guai!!!!!!

    ResponElimina
  11. Elena , segur que eran bonnissimes!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  12. M´ha encantat fer les tartaletes.Son molt facils
    de fer i a mes a mes es divertit.
    Les he compartit amb la familia.


    Soc la Martina C.R.

    ResponElimina