mallerenga

dijous, 20 d’octubre de 2011

Excursió de C. Inicial a OlotEl passat divendres 14 d'octubre els nens i nenes de CI vam anar d'excursió tot el dia a Olot.
Vam marxar del Maxi Dia puntuals a les 9 del matí amb autocar. Vam baixar de l'autocar a Olot a un aparcament d'autocars molt gran, estava al costat d'un parc on vam jugar i esmorzar.
Després vam anar al Museu dels Sants. Ens van ensenyar Sant Jordi de fusta amb el drac i el cavall. També vam veure els Gegants d'Olot, però eren molt petits. Ens van fer dibuixar un mapa i veure imatges a una pantalla. Ens van ensenyar capgrossos i també com feien els motlles i els ulls.


Desprès vam anar amb l'autobus fins als volcans. Vam veure un cartell que deia ¨prohibit agafar ni tirar pedres i pals¨. Vam caminar i caminar i ja vam arribar al cràter. Pel camí vam trobar pedres volcàniques i forats negres.
Quan vam arribar vàrem dinar a dins el cràter i també hi havia una altre escola de Girona. Hi havia "saltamontes" i una ermita. Desprès vam anar per un camí que hi havia escalons i baixades. Era molt llarg. Quan vam arribar a l'autobus, vam fer pipi i ja vam marxar cap a Anglès.


Nenes i nenes de 1r i 2n (Cicle Inicial)

1 comentari: