mallerenga

dimarts, 28 de juny del 2011

EXCURSIÓ FINAL DE CURS - EDUCACIÓ INFANTIL

El passat divendres 17 de juny els esquirols, pinsans i cucois vam anar d’excursió.

Al matí vam marxar del Maxi Dia a les 9 puntuals i vam fer parada al Parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners. Allà vam esmorzar i jugar una estona als gronxadors.

Tot seguit ens vam dirigir cap a Riudellots de la Selva on vam visitar la Fundació Mona. Vam veure molts ximpanzés molt bonics però si ens hi acostavem o parlavem alt s’enfadaven. Vam veure com vivien, què feien, com menjaven… i ens van explicar que allà els cuiden i és com si estiguessin en el seu hàbitat natural. N’hi havia un que era el cap de la colla i un altre que era molt vellet pobret. Ens va agradar molt. Vam dinar allà mateix i vam jugar una estoneta.

Llavors vam tornar agafar l’autocar i vam anar altre cop cap a Santa Coloma de Farners a acabar de gastar les energies que ens quedaven al Parc Infatil Boti Boti, ens ho vam passar molt bé i vam acabar ben suats i cansats.

L’excursió de final de curs va anar molt bé! Aquí teniu el recull de fotos:





SANT AMANÇ:

L'últim dia d'escola els cucois, per despedir-nos dels nostres companys, mestres i del curs, vam fer una bona excursió a peu. Vam anar a passar el dia a Sant Amanç, tot i que vam acabar ben cansat va anar molt bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada