mallerenga

dijous, 21 d’octubre del 2010

MENGEM + FRUITA

Hola família, sóc en Ric-Rac-Roc!

Enguany, la Generalitat de Catalunya ha organitzat la campanya "A LA NOSTRA ESCOLA MENGEM + FRUITA". Aquesta iniciativa suposa que les escoles adherides a aquest pla, rebran fruita gratuïtament per a 3 o 4 esmorzars al mes.

Des del claustre de professors ha semblat oportú que els vostres nens i nenes hi participessin. Per això s'ha decidit que els dimarts i dijous seran els dies que esmorzarem fruita a l'escola. A partir de dijous 21 d'octubre es començarà a repartir la fruita que s'ha facilitat a l'escola aquest mes.

Quin paper hi teniu vosaltres? Doncs us demano que ens ajudeu a fer possible aquesta iniciativa i a mantenir aquest hàbit tant saludable. Sabem que la fruita que ens portaran no serà suficient per a tots els dimarts i dijous de cada mes. Per això seria convenient que, en el moment que s'acabi i us ho comuniquin els nens, seguim respectant el menú dels esmorzars.

Recordeu que els esquirols, pinsans i cucois ja esmorzen fruita el dimecres per tan no cal portar-ne els dimarts i els dijous també. Els petits continuaran esmorzant fruita els dimecres i els dimarts i dijous els donarem una mica de fruita a la tarda.

Moltes gràcies!

Us deixo un petit resum fotogràfic de la diada que vam començar a repartir fruita; al matí pels grans de primària i a la tarda pels més petitons de l'escola. Mmm que bona que va ser i que bé que ens ho vam passar!!!


1 comentari:

  1. LA FRUITA ES MOLT BONA MES BEN DIT BONISSSSIMA!!!!!!!!!
    PORTAR TOTS LA MATEIXA ES MOLT DIVERTIT I LES PRUNES ESTAN DE MUERTE PROBEU!!!!!


    LAIA MAJORAOL

    ResponElimina