mallerenga

dijous, 16 de setembre del 2010

Ja hem començat un nou curs


Passades les vacances d’estiu i la Festa Major, hem tornat a la “normalitat” del ritme escolar.

Els vostres, “nostres”, nens han fet un pas endavant. Tots han canviat de classe, però per alguns el pas ha estat més gran: n’hi ha que han passat d’infantil a primària, altres que del primer pis han passat al segon i uns altres que els hem perdut perquè ja són a l’institut. Bé, perduts del tot no, que sempre ens vénen a veure o a fer-nos ”envejota” que ells els dimecres i divendres no tenen classe a les tardes.

A les reunions que hem fet, us hem explicat que aquest any hi ha hagut canvis en el calendari escolar, que hem perdut la classe de P2, ... També que recuperarem les colònies escolars, que tindrem un casal d’idiomes, que farem noves activitats extraescolars, ...

També us hem explicat que aquest any tenim un altre company: el PETIT PRÍNCEP, que ens ensenyarà a descobrir als altres, a tenir perseverança en el nostre dia a dia i a gaudir de l’amistat dels nostres companys.

Us hem tornat a parlar de la FEDAC. La nostra escola, amb 23 escoles més de tot Catalunya, hem format la FEDAC, que vol dir Fundació Educativa Dominiques Anunciata pare Coll. Com totes les escoles FEDAC, tenim moltes ganes de treballar:

- Confiem que en RIC RAC ROC ens ajudarà a ser més respectuosos en el nostre medi ambient i així cada dia ser una mica més ESCOLA VERDA.

- Gràcies als ordinadors que els pares ens heu comprat, podrem aprendre moltes més coses.

- Encara que no sempre ens agrada, també volem aprendre les tres llengües perquè ja sabem que per estudiar i per treballar són molt importants.

- I també ens agrada fer coses per vosaltres: cantar-vos cançons, fer el pessebre vivent, netejar el nostre entorn, ... És que quan ho fem, nosaltres aprenem coses noves.

Com els nens, a nosaltres els mestres també ens agrada retrobar-nos a l’escola compartint amb vosaltres, pares i mares, l’educació dels vostres fills.


MIREU, MIREU!!

Les coneixeu? Acabaven de sortir de la reunió de classe i parlaven prenent una mica la fresca. La tertúlia era engrescada i formaven un cercle perfecte. Se'ls va acostar la càmera i li van permetre una foto per guardar somriures d'una calorosa nit de setembre!!!



1 comentari:

  1. Gràcies Carme, ha quedat molt bé!!!
    Desprès d´una intensa i interessant reunió vàrem acabar la nit rient de les nostres anèctodes i records... i és que quant ens hi posem...tenim tema per hores!!!

    ResponElimina