mallerenga

dimecres, 28 d’abril del 2010

Sant Jordi


La primavera ens ha portat un Sant Jordi farcit d'aconteixements.
Ara us els explicarem

1.Poema intercicles.
La setmana abans de Sant Jordi acabàrem el poema que havíem iniciat durant la "setmana verda". N'hi ha 14. Els podeu llegir aquí.

Poema-intercicles

2. Aquí teniu un recull de fotografies dels dies del treball intercicles en el qual tots els alumnes de l'escola es van repartir per totes les classes amb un mestre encarregat. La feina a fer era un poema dedicat a la Terra, a l'hort, el reciclatge, a les fruites, a les verdures... Va ser molt profitós i vam descobrir entre tots que estem fets uns grans poetes.




3. Per fi va arribar el dia de Sant Jordi i que bé que ens ho vam passar tota l'escola!
Durant tota la setmana, totes les classes, havíem estat treballant la diada de Sant Jordi fent tallers, roses, decorant els murals i les classes, fent portades d'àlbums, escoltant la llegenda, fent poemes...

A la tarda del divendres vam sortir tots al pati i vam cel·lebrar la diada com calia fer-ho tot presentant l'acte la Carme i amb convidats d'honor com el mossèn Sebastià i la iaia Maria.
Els mestres van llegir els poemes que havien fet amb el grup d'alumnes que els tocava i vam cantar les cançons de Sant Jordi que en Pep ens havia ensenyat, amb la direcció de la Pepi. Va ser molt emotiu perquè després de fer el recital vam regalar a la nostra iaia Maria un cistell ple de roses fetes per cada classe.

Quan vam acabar vam col·locar-nos a l'hort, repartits en tres grups, per plantar les floretes que cada any tenim com obsequi. La iaia Maria ens va assesorar com ho havíem de fer i a on les havíem de plantar.

I per acabar la festa vam jugar i ballar al pati acompanyats de la nostra mascota, en Ric-Rac-Roc, del drac de Sant Jordi, d'en Carnestoltes, d'en Marrameu i de tots els seus amics!
Quina bona diada que vam passar tots plegats i que bonic que va ser!
En tindrem molt bon record!

8 comentaris:

  1. Ma encantat el moral de "LA PRIMABERA".

    ResponElimina
  2. A set molt guai el moral!!!



    Kristel suazo.

    ResponElimina
  3. A set molt guai!!!




    Kristel suazo.

    ResponElimina
  4. A set mlt guai i divartit.

    ResponElimina
  5. l´escola vall dels angels es la millor fem un munt d´activitats i m´ho passo pipa visca l´escola vall d´els angels visca!! ole!!!



    laia majoral!!!!!!

    ResponElimina